Krukmakargatan 7, 118 51 Stockholm info@xn--glasmstare-stockholm-fzb.se

Glasmästeri

Är du på jakt efter ett glasmästeri som är en heltäckande leverantör av glaslösningar så är du varmt välkommen till oss. Vi kan det mesta inom glas och utför bland annat reparationsglasning och fönsterbyten. Vi utför även isolerglas, inredningsglas, glastak, glasdörrar, säkerhetsglas, energiglas med mera. Vi utför alla arbeten med en snabb service och ger dig även professionella råd. Alla våra medarbetare är utbildade och auktoriserade GBF och MTK. Glas är ett material som man kan göra mycket med. Med glas kan man få in dagsljus, dämpa buller, stoppa strålning, försvåra inbrott med mera. Det gäller att glaset monteras rätt. Genom att vi är auktoriserade så kan vi garantera säkra glasmiljöer. Vi följer alla branschregler.

Glasmästare Stockholm Online

Vi arbetar med underhålls- och reparationsarbete av fönster samt byte av dem. Dessutom kan vi även konstruera fasader och tak av glas. Glas som inredning är något som kommer allt mer och även inom detta verkar vi. Det gäller allt från stora detaljer till små!

Om du vill ha hjälp med tavlor, speglar eller glas till ditt vitrinskåp så kan vi ordna det med. För dig som har fått ett stenskott i bilens ruta, så kan vi både laga och byta hela rutan då vi även jobbar med bilglas.

Inom vårt arbete som glasmästare använder vi oss av både nya tekniker och har inslag av det traditionella hantverksyrket.

När det kommer till glas, så är det vårt glasmästeri du ska vända dig till för att få professionell hjälp. Vi har många års erfarenhet inom det mesta som har med glas att göra.

Behöver du Akut hjälp?

Om du har behov av akut hjälp, till exempel om din ruta krossats och det gjorts inbrottsförsök så kan du kontakta vår jour.

Du som vill addera glas till inredning har mycket att välja på. Vi gör duschväggar, inredningsglas, dörrar, speglar, trappräcken, kontorsvägg i glas, glasdörrar och mycket mer.

Fönster är en viktig del av huset, och vi kan reparera det mesta inom detta. Vi jobbar både på vår verkstad och ute hos dig som kund.

Vill du förhöja utseendet inne, eller ute, så är det snyggt med ett glasräcke. Vi hjälper dig med det!

Utöver glas, så kan vi erbjuda partier i stål och aluminium på fönster, dörrar och annat.

Vi jobbar även med inredningsglas till butiker och det gäller allt från skyltfönster till mindre inredningsdetaljer, hyllor och så vidare.

Hos oss kan du även få hjälp med säkerhetsglas så väl som brandglass och vi utför dessa arbeten anpassat efter dina önskemål.

Glas är ett bra material för att dämpa eller stänga ute buller helt och hållet. Vi kan byta ut glas, så väl som montera nytt glas. Vill du passa på att kombinera ljudisolering med energibesparande glas så går det utmärkt.

Att ha glasfönster är ett sätt att få in ljus, men det går även att ha glas som skyddar mot insyn, bland annat jobbar vi med glasfilm.

Bilglas är en annan del av vår verksamhet och hos oss kan du få hjälp med stenskott, spruckna vindrutor och mycket mer.

Vi vänder oss till privatpersoner så väl som bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsägare, fastighetsskötare och byggare.

Om oss

Vi är ett komplett glasmästeri, vi har en lång och gedigen erfarenhet och ger er dessutom en hög servicegrad. Oavsett vad du behöver inom glas, så ska vi nog kunna lösa detta. Vi använder oss av den senaste tekniken och kompletterar det med en gedigen yrkesstolthet för att kunna leverera högsta kvalitet i allt vi gör. Hos oss får du en personlig service.

Om du vill ha ett arbete utfört eller vill veta mer om våra tjänster så kan du kontakta oss Glasmästare Stockholm idag.