Krukmakargatan 7, 118 51 Stockholm info@xn--glasmstare-stockholm-fzb.se

Tjänster

Inom våra tjänster så har vi allt från akut hjälp vid en krossad ruta, till inredning i glas, byte eller reparation av fönster i huset eller byte av bilglas. Vi erbjuder dig följande:

Inredningsglas

Vi kan göra det mesta i glas och listan över vad vi kan erbjuda är lång. Bland annat kan vi hjälpa dig med glasbord, stänkskydd, glasräcken, duschväggar och mycket mer. Vi kan förverkliga dina drömmar och ser även till att skräddarsy lösningar som passar dig. Att inreda ditt hem med glas kan bli riktigt snyggt, men tänk på att trender kommer och går. Satsa på en enkelhet som grund, och välj till sådant som kan bytas ut, om du vill. En snygg glasskiva ovanför diskbänken istället för kakel är inte fel, eller varför inte satsa på duschväggar i glas med inbyggd belysning? Färgat glas kan för övrigt ge riktigt fräcka effekter.

glasmästare sthlm

Fönster

När det kommer till fönster i ditt hus, din stuga eller din lägenhet så kan vi dels reparera men även byta ut fönster helt och hållet. Att byta fönster är en investering och du kommer leva länge med dina nya fönster. Det gäller att välja rätt fönster och det är många faktorer som spelar in när du ska välja. Vi hjälper dig med detta. Det spelar ingen roll vad det är för hus du har eller vilken typ av fönster du vill ha. Vi hjälper till från att ta mått till att montera dem. Vi kan även ge dig råd och tips om olika alternativ. Vi är proffs på glas samt att vi har lång erfarenhet och kunskaper om material, egenskaper, tekniker och hållbarhet. Vi erbjuder många olika fönsteralternativ, så som klassiska träbågar, aluminium och PVC

Glasräcken

Inom inredningsglas är just glasräcken en stor del. Det är för både utomhus och inomhus. Vi hjälper dig att ta fram rätt sorts glasräcke och jobbar med att ta fram den bästa lösningen för dig. Ett glasräcke inomhus är inte bara en snygg inredningsdetalj, det kan även göra så att små utrymmen känns större. Det blir en luftigare känsla.

Aluminiumpartier och stålpartier

Vi jobbar inte bara med glas, utan vi har även detaljer med stål eller aluminium. Detta kan vara med i fasadpartier, entrépartier, dörrar, fönster och mycket mer.

Butiksglas

Hos oss kan du få hjälp med det mesta till butiken. Det är allt från det stora skyltfönstret till inredningsglas inuti butiken. Vi tillverkar och monterar hyllor, glaspartier och mycket mer.

Säkerhetsglas och brandglas

Något som är viktigt är att tänka på skaderisker och säkerhetsglas förhindrar eller minimerar skador på person. Vi arbetar med säkerhetsglas som kan anpassas för hem eller arbetsplats. Vi kan även montera brandklassade glas i både nya konstruktioner så väl som i äldre.

Andra tjänster

Hos oss kan du även få hjälp med bullerdämpning, genom att vi byter glas eller monterar helt nya. Det finns glas som ljudisolerar på ett bra sätt och lämpar sig om du vill stänga ute en massa ljud. Vi jobbar även med energisparande glas, och du kan kombinera dessa två om du vill. Vi jobbar även med att sätta ut glasfilm med mera för att få ett bra insynsskydd.

Utöver detta så jobbar vi även med att glasa in altaner och uteplatser. Hos oss kan du även få hjälp med ditt växthus i glas.

Vi erbjuder även byte av bilglas.

Rot-avdrag vid glasarbeten

Skattereduktion ges för arbetskostnad och inte för material eller resekostnader i samband med arbetet. En grundregel är att du ska bo i bostaden där arbetet utförs för att få avdrag. Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år. Om du väljer att anlita oss för arbete som är berättigat till ROT-avdrag så kan du ta med en ROT-blankett till oss där du fyllt i uppgifter om dig och din fastighet.

Kontakta Glasmästare Stockholm idag.